2017-03-21 12:33:09• hírek • (x)

Küldj csomagot Kolozsvárra vasárnap - nem csak egyetemistáknak

Elmennek a csomagért és még aznap kézbesítik a megadott címre a vasárnapi futárok.

Minden jelenlegi és volt egyetemista szíve megdobban, vagy inkább korogni kezd a gyomra, amikor az otthonról kapott, finomságokkal teli csomagra gondol. Persze nem volt mindig könnyű a csomagot célba juttatni, leginkább akkor örülhettünk a jó kis hazainak, amikor egy ismerős hazament, és jól megpakolva tért vissza a sok esetben unalmas órák és hatalmas bulik helyszínére.

Valahogy így voltak a Pachetuldeacasa.ro működtetői is, akik elhatározták, hogy egy olyan futárszolgálatot hoznak létre, amely elsősorban az egyetemistáknak és szüleiknek segít a csomag kézbesítésében. Ám szolgáltatásuk nem csak nekik szól. Bárki bizalommal fordulhat hozzájuk, aki vasárnap szeretne csomagot küldeni Kolozsvárra, vagy az általuk érintett településekre. Az elképzelést tett követte, ezel pedig ők lettek az egyetlen futárszolgálat, amely vasárnap veszi fel és juttatja célba a csomagot.

De hogyan is működik a szolgáltatás? Szombat estig jelezd, ha csomagot szeretnél küldeni, vasárnap reggel pedig a futárok felkeresnek az otthonodban. Az alapszolgáltatás legtöbb 30 kilogrammos csomagról szól, amibe azért belefér néhány tábla szalonna, kolbász, frissen sütött rántotthús és - csak a jó étvágy kedvéért - egy kis üveg pálinka. Persze a nagyobb csomagot is kézbesítik, csak meg kell alkudni velük az árról. A küldeményt 10 óráig felveszik, majd Kolozsváron 16 és 20 óra között kézbesítik. De útba ejtik Nagykárolyt, Margittát és Zilahot is, így ezeken a településeken is felvesznek vagy épp leadnak küldeményt a nap folyamán.

Keresd a futárokat a 0775-151-932-es telefonszámon - ezen magyar nyelven válaszolnak -, vagy a 0753-611-167-es számon. Kérj további információkat a pachetuldeacasa@gmail.com címen, vagy keresd fel a www.pachetuldeacasa.ro honlapot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: